top of page
TERMENI SI CONDITII

Utilizarea generală a site-ului de utilizare www.folka.ro

ACCEPTARE CONDIȚIONATĂ

Puteți accesa site-ul pe web și/sau site-ul original va fi preluat ca urmare a utilizării serviciului. Cu toate acestea, se vor folosi termenii contractului, accesul la site.

DESCRIEREA SERVICIULUI

Informațiile puse la dispoziția site-ului de informare pe site-ul web sunt în general garantate pentru a asigura acuratețea informațiilor furnizate la momentul publicării către public în vederea obținerii de informații. Nu rezervați informații și nu modificați informațiile prezentate pe site.

INTRODUCERE

Prezentarea Termenilor si Conditiilor Generale de utilizare a site-ului www.folka.ro de catre potentialul vizitator. Accesul la site-ul de navigare, acceptarea utilizării site-ului este continuă.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

SC Koho Studio SRL (continuarea Koho Studio SRL), NU pentru a-și transfera titlul unui producător de produs sau pentru a furniza informații suplimentare pe site.

Koho Studio SRL este completat cu titlul proprietarului produsului și al autorului produsului. In cazul redistribuirii, reproducerii, bobinarii, dezasamblarii, dreptul de utilizare a produsului va fi recunoscut ca atare.

Pentru a oferi informații despre producția site-ului în cauză, Koho Studio SRL este responsabilă de menținerea structurii site-ului și a structurii site-ului pentru a se asigura că nu sunt disponibile informații.

Acest site este disponibil la adresa www.folka.ro. La acest aviz, trimiterea la prezentul site a site-ului Koho Studio SRL. În scopul copierii, modificării, distribuției, distribuției, transmiterii, publicității, comercializării, acordării de licențe, distribuției de materiale derivate din utilizarea site-ului, precum transferul avizului Koho Studio SRL.

Accesibilitatea la site-ul de utilizare www.folka.ro se bazează pe ideea că utilizarea utilizării informațiilor și a informațiilor actuale nu este posibilă într-o manieră rapidă, în condițiile legii.

Informațiile furnizate pe www.folka.ro sunt de interes general și fac obiectul utilizării acestor informații. Termenul „utiliza” poate fi folosit pentru a oferi îngrijire personală sau juridică. Este posibil să copiați următoarele informații pe site-ul www.folka.ro pentru folosirea dumneavoastră personală. În sensul prezentului Regulament, www.folka.ro poate fi reprodus, modificat sau reprezentat în mod explicit de către www.folka.ro.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Informațiile furnizate au la bază detaliile și detaliile activității și producerii serviciului la Koho Studio SRL. Koho Studio SRL nu este acoperită de garanția:

- recuperarea deșeurilor din locul de valorificare și din șantier;

- efecte neglijabile și negative asupra utilizării site-ului;

- existența unui loc pentru eliminarea virușilor sau a altor componente ale unității de recuperare.

Astfel, Koho Studio SRL este responsabilă de producerea directă și indirectă a acestui site.

Să prezinte informații pe site-ul pentru producerea www.folka.ro, produse, informații, marketing și promovare, aspecte tehnice, prezentarea acestor informații. Numele este disponibil pe site-ul www.folka.ro sau dupa ce contractul a fost emis si contractul a fost emis de catre Koho Studio SRL in aceeasi camera.

Site-ul este www.folka.ro, iar informațiile sunt prezentate pe site-ul www.folka.ro sunt reprezentate de avizul juridic al Legii nr. 51/1995.

Www.folka.ro nu face nici o declarație, promisiune garu guaranti cu privire la exactitatea, exhaustivitatea o caracteristică a prezentării contractului, cu dreptul consultantului, de a fi exclus din contract cu rezultatul contractului. caz, nu este posibilă creșterea costului de aprovizionare și de utilizare a deșeurilor.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Informațiile obiective sunt furnizate în momentul transmiterii, iar informațiile sunt exagerate.

Prin urmare, Koho Studio SRL are garanția de a putea oferi facilitățile necesare pentru realizarea și utilizarea remediilor și eventualelor remedii.

Oro persoană care dorește-śi procure unul din serviciile să sau produsse prezent pe site sau râtata to contact Koho Studio SRL prin unul dintre dijloacele afișate în pagina de Contact the site-ului prin alte formulare afișate pe site, pentru disponibilitatea serviciilor pentru producția de bunuri, inclusiv furnizarea de servicii contractuale, tarife și tehnologia informației în domeniul natural.

INFORMAȚII PERSONALULUI

În cazul de față, site-ul poate fi solicitat în scopul determinării identității persoanei în cauză.

Natura informațiilor este furnizată de către o persoană cu dată specială (număr, adresă, număr de telefon), adresa de e-mail, modul în care serviciul poate fi utilizat pentru utilizarea produsului/serviciului Koho Studio SRL, include și informații despre necesare pentru a se asigura că funcționalitatea serviciului este solubilă.

În plus, informațiile furnizate pot fi folosite pentru recuperarea site-ului, iar informațiile pot fi folosite ca intermediar în domeniul echipamentelor electronice.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Koho Studio SRL se află pe site-ul site-ului terțului și are un site care funcționează bine. În acest caz, eliminarea trimmerului pe trimmer este supusă scopului general al recuperării amplasamentului.

Prin urmare, Koho Studio SRL are garanția de a se asigura că informațiile sunt corecte și informațiile sunt furnizate pe site și se are grijă să se asigure că site-ul este trunchiat.

INFORMAȚII PRIVIND SITE-UL INTERMEDIAR IMPRIMANTEI

Orice persoană care vizitează site-ul www.folka.ro de îngrijire a datei informațiilor furnizate de responsabilul site-ului activi, manifest sub forma unei expresii nedisponibile în același timp cu sediul persoanei. îngrijorat: emițători de promovare materiale specifice marketingului direct; sediul Koho Studio SRL și destinatarul și destinatarul destinatarului (vezi și Punctul de Contact); toate activitățile Koho Studio SRL s-au desfășurat pe baza unui număr mare de firme.

Koho Studio SRL este responsabilă de confidențialitatea informațiilor furnizate.

Utilizarea continuării site-ului de testare este în concordanță cu necesitatea respectării cerințelor Directivei 677/2001 și Directivelor GDPR privind protecția datelor cu caracter personal pe baza datelor cu caracter personal ale circularei.

În sensul prezentului regulament, autoritatea competentă pentru valorificarea deșeurilor este responsabilă de recuperarea deșeurilor sau de recuperarea materiei prime.

bottom of page