top of page

TERMENI ȘI CONDIȚII

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.folka.ro

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul nostru vă pune la dispoziție informațiile din acest site web în scop informativ general și nu garantează exactitatea lor la un moment dat dar se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile sa fie corecte și exacte. Ne rezervăm dreptul de a modifica orice informație prezentă pe acest site.

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.folka.ro de catre potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

S.C. Koho Studio SRL (denumită în continuare Koho Studio SRL), NU vă transferă titlul de proprietate asupra proiectelor sau asupra oricăror alte informații prezentate pe site.

Koho Studio SRL deține drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul sa redistribuiți, reproduceți, vindeți, dezasamblați, în întregime sau parțial proiectele noastre într-o forma recognoscibilă de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea Koho Studio SRL, care își rezerva dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici-o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului www.folka.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la paginii, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de Koho Studio SRL. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Koho Studio SRL.

Accesul și utilizarea paginii www.folka.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe www.folka.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Nu puteți copia si tipări conținutul paginii www.folka.ro pentru folosința dumneavoastra personală. În orice situație și scop, conținutul www.folka.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților www.folka.ro.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor si serviciilor Koho Studio SRL. Koho Studio SRL nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– existența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, Koho Studio SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele www.folka.ro, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.folka.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea Koho Studio SRL în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web www.folka.ro, a informațiilor si a altor materiale prezentate de comunitatea www.folka.ro nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

Www.folka.ro nu face nici o declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, nu își asumă nici o obligație de rezultat sau diligență față de nici o persoană, exclud în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

Koho Studio SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată sa contacteze Koho Studio SRL prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului sau prin alte formulare afișate pe site, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză, cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de alta natura.

INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta au ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile Koho Studio SRL, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări si prelucrări electronice.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Koho Studio SRL utile în legătură cu conținutul site-ului sau și care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Koho Studio SRL nu poate garanta sau controla actualitatea sau exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul www.folka.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către Koho Studio SRL; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către Koho Studio SRL a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de Koho Studio SRL și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Koho Studio SRL va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm sa ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

bottom of page